Jouluisia tapahtumia Kotka-Kymin seurakunnassa

- To 26.11. klo 13 Kuurojen joulujuhla Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Mukana Seppo Laukkanen, Anna-Stina Tulokas ja Maarit Kinnunen.

- To 3.12. klo 18 Jouluinen konsertti, Tapio Jokinen Kymin kirkossa. Joulukonsertti Tapio Jokinen, Alexei Kalatchev, sello ja Jarmo Kaijansinkko, piano.

- Ke 9.12. klo 18 Metsäkirkko (koirien joulukirkko) Kymin kirkon pihamaalla. Mukaan ovat tervetulleita niin ihmiset kuin eläimetkin.

- La 12.12. klo 9-12 Lähetyksen jouluinen kahvio ja myyntiä lähetyksen hyväksi Karhulan srk-keskuksessa. Kahviossa riisipuuroa, kahvia/teetä ja joulun leivonnaisia. Myynnissä myös mm. arpoja, karjalanpiirakoita ja itse tehtyä sinappia.

- To 17.12. klo 19 Joulukonsertti ”Oi jouluyö” -Joulun rakkaimmat laulut Kymin kirkossa. Päivi Pylvänäinen, laulu, Anu Kosonen, piano ja Elisa Järvelä, viulu. Ohjelma 10 euroa.

- Ke 23.12. klo 19 Tunnelmallinen joulukonsertti Kotkan kirkossa.

- Ma 6.1. klo 16 Karhulan Mieslaulun loppiaiskonsertti Kymin kirkossa.