Jouluisia tapahtumia Kotka-Kymin seurakunnassa

Jumalanpalvelukset ja hartaudet

• To 15.12. klo 18 Metsäkirkko (koirien joulukirkko) Kymin kirkon pihamaalla. Metsäkirkkoon ovat tervetulleita niin ihmiset kuin lemmikitkin. Toteutetaan yhteistyössä Kotkan koiraystäväinseuran kanssa.

Joulujuhlia

• Kaikille avoin Olohuone ke 14.12. klo 10-12 Karhulan srk-keskuksessa. Hartaus klo 11. Tervetuloa Joulupuurolle!

• La 24.12. klo 11.30 Joulujuhla yksin joulua viettäville Helilän srk-talolla. Vietätkö jouluaattosi yksin? Juhla on tarkoitettu sinulle, joka olet jouluna yksin. Luvassa joulupuuroa ja jouluista ohjelmaa. Joulujuhla päättyy Kymin kirkon jouluhartauteen,  joka alkaa klo 15. Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilm. 12.12. menn. www.kotka-kyminseurakunta.fi/joulujuhla tai Päivi Ihatsulle, p. 040 196 7505.