Joulukonsertit 2022

• Ti 13.12. klo 19 Lucia -vesper Langinkosken kirkossa.
    Ohjelmalehtiset 5/10 €. Tuotto lahjoitetaan lapsiperheiden joulun tukemiseen. Järj. Kotkan Pohjola-Norden ry ja Kotka-Kymin seurakunta.

• To 15.12. klo 18 Seurakuntien yhteinen joulukonsertti Kotkan Vapaakirkossa.
    Mukana mm. pastorit alttarilla, Paljain jaloin, Seksti, Ilon pisarat, Maarit Alhosaari. Vapaa pääsy. Järj. Kotkan ja Karhulan helluntaisrk:t, Kotka-Kymin srk, Vapaasrk, Adventtisrk ja Pelastusarmeija.

• Pe 23.12. klo 19 Tunnelmallinen joulukonsertti Langinkosken kirkossa.
    Perinteinen aatonaaton tunnelmallinen Joulukonsertti. Ohjelma 10 € ovelta. Tuotto hyväntekeväisyyteen.

• Su 8.1. klo 16 Laulamme yhdessä kastejuhlan virsiä Kymin kirkossa.Tervetuloa laulamaan!

• Su 15.1. klo 16 Finlandia! Urkuduon konsertti Kymin kirkossa. Urkuduo Jaana Jokimies ja Irina Lampén.Vapaa pääsy.