Messukysely 2022

Jumalanpalveluselämän kokeilu porrastetuista messuista on kestänyt pian vuoden. Sen aikana jumalanpalveluksia on järjestetty Langinkosken kirkossa klo 10, Kotkan kirkossa klo 12 ja Kymin kirkossa klo 14.

Kokeilun tässä vaiheessa haluamme kerätä tietoa teiltä, jotta seurakuntalaisten ääni kuuluu jumalanpalvelusten jatkosta päätettäessä. Olemme kiitollisia vastauksistasi. Toivomme, että vastaat kyselyyn vain kerran.

Vastaamalla olet kehittämässä yhteistä jumalanpalveluselämäämme Kotka-Kymin seurakunnassa. Vastaaminen vie noin viisi minuuttia. Kiitos jo etukäteen!

Messukysely 2022

• Taustatiedot
Olen osallistunut viimeisen vuoden aikana messuun:
Jumalanpalvelusaikojen porrastus kirkoissamme on mahdollistanut minulle/perheelleni sopivan joustavan osallistumisen.
Korona on estänyt minua osallistumasta jumalanpalvelukseen kirkossa
Olen seurannut jumalanpalveluksia verkossa
(Kotka-Kymin seurakunnan Facebookissa tai internetsivuilla)
Mikä olisi sinulle sopivin messun alkamisajankohta?
Mihin muuhun toimintaan ja ohjelmaan osallistuisit perinteisten messujen lisäksi?

Taustatiedot

Nämä tiedot auttavat suunnitteleman ja kohdentamaan toimintaamme. Vastaaminen ei ole pakollista.

Ikäsi
Sukupuolesi