Petri Laaksosen Täällä Pohjantähden alla -konsertti Kotkan kirkossa 13.11.

4.11.2019 12.45

Konsertin juliste, jossa samat tiedot kuin tämän sivun uutisessa.

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksosen kirkkokonserttien kiertue saapuu Kotkaan marraskuussa. Täällä Pohjantähden alla -konsertti kuullaan Kotkan kirkossa keskiviikkona 13.11. klo 19.

Laaksonen juhlistaa kiertueella 25-vuotista uraansa laulajana. Hänen ensimmäinen soololevynsä Täällä Pohjantähden alla ilmestyi neljännesvuosisata sitten syyskuussa 1994. Laaksonen on julkaissut 13 soololevyä, useamman kokoelmalevyn sekä useita teemallisia albumeita. Lisäksi hän on säveltänyt kappaleita muille artisteille.

- 25 vuotta sitten pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja sain tehdä soololevyn, joka rakentui Täällä Pohjantähden alla -laulun ympärille. Tämä on laulu, joka muutti elämäni. Vuosien aikana laulu on saanut siivet alleen niin, että olen saanut esittää sitä mitä erilaisimmissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Se on liitetty ihmisten tärkeisiin hetkiin ja suomalaiseen mielenmaisemaan, Laaksonen sanoo.

Laaksonen jatkaa uraansa edelleen.

- Haluan olla uskollinen nuoruuteni näylle ja säveltää ja laulaa melodisia ja koskettavia lauluja tämän juhlakiertueen jälkeenkin. Tehdä musiikkia, jolla on syvempää merkitystä ihmisille. Jospa jokin laulu voisi vastakin jäädä elämään ihmisten muistiin.

Laaksonen on palkittu uransa aikana useilla kulta- ja platinalevyillä. Viime vuonna hänelle myönnettiin Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan arvostettu kirkkotaiteen Engel-palkinto.

Liput Kotkan kirkon konserttiin ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.fi ja ovella tuntia ennen esitystä. Lipun hinta on 20 €.