Tuomasmessu Kotkan seurakuntakeskuksessa 16.2.

23.1.2020 08.14

Tuomasmessua vietetään Kotkassa sunnuntaina 16.2. klo 18 Kotkan seurakuntakeskuksessa.Tuomasmessu on avaran hengellisyyden luterilainen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditio sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut ja virret.

Tuomasmessu hakee ajassa olevia tapoja ilmaista pyhän läsnäoloa ja auttaa ihmisiä löytämään hengellisyytensä arjessa ja juhlassa. Messu yhdistää eri tavoin ajattelevia kristittyjä ja rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon.

Tuomasmessun aiheena Kotkassa on "Minun tarinani". Musiikista illassa vasta kanttori Jenny Kallberg ja Lauluämpäri. Kolehti kerätään Yhteisvastuulle. Esirukouspalvelu on myös illassa tarjolla.

Messun jälkeen iltakahvit ja -teet.